Boekingen

   
• Bel voor boekingen: 06-22371200 (Leo van der Linden), of stuur een e-mail
 
Wij zijn op 2 manieren te boeken:
  • Als Oktoberfeest-band; we brengen dan de enige echte Oktoberfest muziek, precies zoals bij de echte Oktoberfesten in München. Dit is een mix van stevige schlagers, eigentijdse Wiesenhits, vette rock en de all-time meezingers, vooral auf Deutsch, en zonder flauwekul of parodie!!
  • Als Après-ski PARTY CRASH band. Dit is eigenlijk hetzelfde, maar dan MET die vette knipoog naar het hollandstalige en MET parodie!!)
 
Als U een keer wil komen luisteren kan dat natuurlijk altijd geregeld worden. Kijk bij de ”Evenementen” en kom de sfeer proeven op één van onze openbare optredens. Indien dit niet uitkomt neem dan even kontakt met ons op, dan kunnen we altijd een afspraak maken.
 
U kunt ook even bellen of mailen voor een optie. U geeft dan de datum van Uw feest door, en wij houden deze datum voor U vrij, totdat U besloten heeft wat U precies gaat doen. Mocht er in de tussentijd iemand anders bellen voor dezelfde datum, dan nemen wij altijd eerst met U kontakt op.
 
 
 
Licht/geluid: wij werken doorgaans samen met enkele gerenomeerde licht en geluid verhuurbedrijven, die voor elke gelegendheid een geschikte geluidsset / lichtshow kunnen verzorgen (geef aub bij de aanvraag de verwachte grootte op). Maar uiteraard spelen we ook graag op een door U verzorgde installatie. Voor de geluidsmannen: download hier onze Technical Rider
 
 
 
   Live muziek maakt van Uw feest een FEEST!!
 
Afbeelding invoegen